ERHVERVSRENGØRING

Start dagen på en ren og rar arbejdsplads

Med alt service får I og jeres arbejdsplads en professionel og omhyggelig samarbejdspartner, der leverer kvalitet hver dag og hver nat. I får en fast tilknyttet medarbejder, der følger jeres ønsker og behov præcist. Skulle der opstå et problem, følger vores medarbejder op på det allerede næste dag. I får rene linjer hos alt service.

Lokalt rengøringsfirma i Lyngby, Virum og Holte siden 1995

alt service har siden 1995 hjulpet private og virksomheder i Lyngby, Virum og Holte med professionel rengøringshjælp. Vi kan klare alle typer af erhvervsrengøring.

Alle typer af rengøring

Vores speciale er erhvervsrengøring af mindre kontorer, klinikker og butikker – og så er vi lokale.

I får en rengøringsservice, der gør, at I sætter nøglen i låsen hver morgen og åbner døren til en ren og indbydende arbejdsplads. Vi kommer og gør rent hos jer, når det passer jer. Vi tilbyder at komme alle ugens dage, inkl. weekend.

Priser på erhvervsrengøring

Hos alt service tilbyder vi rengøringsløsninger til virksomheder der ønsker noget særligt til en rimelig pris.

Vi arbejder altid med faste priser, som er baseret på netop jeres ønsker for rengøringen.

Vores medarbejdere

Vi prioriterer ordentlige løn- og arbejdsforhold for vores medarbejdere og det har gjort, at vi har stabile medarbejdere, der trives og gør et godt stykke arbejde – hver gang. Det er den samme, faste medarbejder, I får besøg af – hver gang. Det giver jer også tryghed for, at jeres rengøringshjælp lærer jeres arbejdsplads at kende. Dermed er I er sikret kvalitet og nærvær.

Alle vores medarbejdere har ren straffeattest og har gennemgået kursus i rengøring og service. Ved sygdom og ferie bliver en anden medarbejder personligt instrueret i netop jeres plan, så I ikke kommer til at opleve en forskel i rengøringen.

Alle medarbejdere taler engelsk og forstår dansk som minimum.

Få et uforpligtende tilbud på lige netop din erhvervsrengøring?

Ring til os på 40 78 66 27 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Jeg vil gerne ringes opJeg vil gerne have besøg