Få mere overskud i hverdagen med privatrengøring

Hvis du gerne vil komme hjem til et rent hus/lejlighed og få mere tid og overskud i hverdagen, så lad alt service tage sig af din rengøring.

Alt service er et lokalt rengøringsfirma i Virum som siden 1995 har hjulpet både private og virksomheder i Lyngby, Virum og Holte med professionel rengøringshjælp. Vi kan klare alle typer af rengøring – både den daglige rengøring, hovedrengøring og gøre rent, når du har haft håndværkere.

Arbejdsplan med dig i fokus

Vi kommer og gør rent hos dig, når det passer dig (mandag-fredag) og når vi mødes første gang, laver vi sammen en arbejdsplan, så I ved, hvad I får for pengene.

alt service tilbyder rengøringshjælp til dig, der mangler hjælp til dine daglige gøremål. Her får du et lokalt firma, som servicerer kunder i Lyngby, Virum og Holte.

Privatrengøring i alle variationer

Hos os får du hjælp til din rengøring, og vi tager både de store og de små rengøringsopgaver for dig – lige fra hovedrengøring til almindelig dagligdags rengøring.

Det er vigtigt for alt service at vores ansatte trives og at løn og arbejdsvilkår er i orden. Derved kan vi fastholde dygtige og loyale medarbejder, som sikre kvalitet hver gang.

Få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

Ring til os på 40 78 66 27 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Jeg vil gerne ringes opJeg vil gerne have besøg

Priser

Vi arbejder altid med faste priser, som er baseret på jeres ønsker for rengøringen.

Eksempler:

Mindre enheder Ca. 500 kr.
Lejlighed 85m2 – 100m2 550 – 630 kr.
Rækkehus 120m2 – 150m2 550 – 700 kr.
Villa 150m2 – 200m2 700 – 840 kr.

Alle priser er vejledende og inkl. moms. Vi benytter dine rengøringsartikler, men supplerer gerne med for eksempel en god kalkfjerner.

Vores medarbejdere

Vi prioriterer ordentlige løn- og arbejdsforhold for vores medarbejdere og det har gjort, at vi har stabile medarbejdere, der trives og gør et godt stykke arbejde – hver gang. Det er den samme, faste medarbejder, du får besøg af – hver gang. Det giver dig også tryghed for, at din rengøringshjælp lærer dig og dit hjem at kende, og du er sikret kvalitet og nærvær.

Alle vores medarbejdere har ren straffeattest og har gennemgået kursus i rengøring og service. Ved sygdom og ferie bliver en anden medarbejder personligt instrueret i netop din plan, så du ikke kommer til at opleve en forskel i rengøringen.
Alle medarbejdere taler engelsk og forstår dansk som minimum.

BoligJobordningen

Husk at BoligJobordningen kan give dig fradrag på udgifter i forbindelse med rengøring.