Almindelig regelmæssig rengøring

Få mere tid til de vigtige ting i hverdagen og lad os klare din rengøring.

Alm. regelmæssig rengøring i Holte, Lyngby og Virum

Alt Service er et professionelt og kvalitetsbevidst rengøringsfirma der siden 1955 har leveret rengøring i høj kvalitet til beboere i og omkring Holte, Virum og Lyngby.

Vi ved at alle mennesker er forskellige og selvom de fleste danske hjem er ret ens, kan der være stor forskel på behov og ønsker.

Rengøring der passer Jer

Vi kommer og gør rent hos jer, når det passer jer (mandag-fredag) og når vi mødes første gang, gennemgår vi netop jeres rengøringsopgave og behov. Vi sørger for der er forventningsafstemt, så I ved hvad I får for pengene.

Når vi har lavet en aftale, er næste skridt opstart og introduktion af medarbejderen. Det er for de fleste vigtigt og trygt at vide hvem som færdes i ens hjem og vigtigt at alle med på opgavebeskrivelsen.

Sikkerhed i fokus

Som udgangspunkt får vi udleveret en nøgle, men man kan også gemme nøglen et sikkert sted. Endelig, kan man også selv være til stede, hvilket særligt ældre foretrækker. Har I alarm, skal vi have en kode eller brik eller I slår alarmen fra og vi sms’er når vi er færdige.

Helligdage

Vi kommer ikke på helligdage, men hvis I ønsker det, kan vi muligvis komme en anden dag i pågældende uge. Hvis I har sygdom ferie mm. og ikke ønsker rengøring, melder I fra uden betaling.

Ved sygdom ferie mm. giver vi besked og hvis I ønsker det, bliver en anden medarbejder introduceret.

Vi benytter jeres rengøringsartikler. Støvsuger, moppe, klude, spejlrens, toilettens, universalmiddel, baderumsspray og evt. special midler til gulve, marmor mm. Vi har en god kalkfjerner, hvis det skulle være nødvendigt.

Vi sætter pris på et tæt samarbejde med vores kunder hvor vores erfaring siger at feedback og god dialog hjælper til at vi kan levere et resultat i høj kvalilet.

Vi er lovpligtigt arbejdsskade og ansvarsforsikret og dækker beskadigelser på genstande som har en værdi på over 1000 kr.

Priser

Vi arbejder altid med faste priser, som er baseret på jeres ønsker for rengøringen.

Eksempler:

Mindre enheder Ca. 500 kr.
Lejlighed 85m2 – 100m2 550 – 630 kr.
Rækkehus 120m2 – 150m2 550 – 700 kr.
Villa 150m2 – 200m2 700 – 840 kr.

Få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

Ring til os på 40 78 66 27 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Jeg vil gerne ringes opJeg vil gerne have besøg