Erhvervsrengøring Lyngby - Alt Service

Dygtig og professionel rengøring Lyngby

Afspil video

Få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

Ring til os på 40 78 66 27 eller benyt kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer og kommer ud til jer og giver et uforpligtende tilbud.

Valg
Valg
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Erhvervsrengøring i Lyngby

Har du brug for erhvervsrengøring i Lyngby? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Altservice tilbyder vi grundig og professionel rengøring. Vi har gennem tiden hjulpet mange virksomheder og institutioner med stor tilfredshed i Lyngby.
Vi har varetaget alverdens opgaver, store som små, og er klar til at hjælpe jer.
Stabilitet og pålidelighed er to vigtige egenskaber, som vi aldrig går på kompromis med. Derfor kan du trygt vælge os til erhvervsrengøring i Lyngby.
Vi ved hvor vigtigt det er for miljøet på din arbejdsplads, at der er rent. Det skaber en god følelse, og giver et bedre indtryk af virksomheden som helhed.

Bedre indeklima

En af fordelene ved erhvervsrengøring er, at det er med til at forbedre indeklimaet. Bliver jeres arbejdsplads ikke rengjort regelmæssigt vil bakterier og vira ophobe sig i tæpper, overflader osv. som hurtigt kan sprede sig blandt ansatte, kunder, leverandører mm.
Ved at forbedre indeklimaet, nedsættes risikoen for at medarbejderne i virksomheden bliver syge. Et dårligt indeklima kan også føre til nedsat produktivitet og motivation. Erhvervsrengøring er en god start for et godt indeklima i jeres virksomhed.
Vi benytter os at de bedste rengøringsmidler og tekniker, så alle bakterier bliver fjernet, uden overfladerne bliver beskadiget.

Fokus på den gode service

Vi prioriterer service højt, derfor har vi altid fokus på, at udfører vores opgaver til UG. Vores medarbejdere har øje for perfektion, og det fører vi altid med på arbejdet, så du kan være sikker på, at der bliver gjort rent ned til mindste lille detalje.

Vi sørger altid for, at vores medarbejder er kvalificerede og forsat bliver oplært i de nyeste tekniker og metoder. Alt efter hvad jeres behov er, vil vi tilrettelæge en skræddersyet plan, til netop det I har brug for. Med rengøringsplanen tager vi også hensyn til jeres hverdag i virksomheden, så vi er til mindst muligt besvær for jer. Derfor tilbyder vi rengøring alle ugens dage, også i weekenden.

Kontakt Os

Så hvis du ønsker lokal, erfaren og dygtig rengøringshjælp der kommer og gør rent når det passer dig? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Vi sidder altid klar til at give et uforpligtende tilbud om din rengøring Lyngby og omegn. 

Vi kan både kontaktes gennem vores kontaktformular eller på vores mail POST@ALTSERVICE.DK

Du kan også ringe til os angående din rengøring Virum hvor vi sidder klar til også at vejlede og rådgive dig. Vores tlf. nr. er 40 78 66 27.

Vi glæder os til at høre hvordan vi kan hjælpe dig med din rengøring Lyngby.

Altservice – Din garanti for god rengøring.

Søllerød Lærerforening

”Vi har fået gjort rent af alt service siden 1997. Rengøringen er blevet udført omhygge­ligt og af en fast medarbejder.”

Birthe og Mogen Rud

”Vi har fået gjort rent af alt service siden 1997. Rengøringen er blevet udført omhygge­ligt og af en fast medarbejder.”

Vuggestuen Garantien

”Vi har benyttet alt service i mange år. Vi har været super tilfredse med kvaliteten og altid god og positiv dialog.”

Vibeke Barkentin

”Flere i Åbrinken, Virum er glade for Alt Service. Det vil vi også gerne prøve – rengøring af 136 m2 rækkehus hver anden uge”

Marianne

“Vi er så glade for Vivian, hun er vældig sød og en meget behagelig person, og passer perfekt ind her.”
Previous slide
Next slide

Priser på erhvervsrengøring i Lyngby

Vores priser afhænger af størrelsen på rengøringsopgaven. Vi kan dog love dig for at vi altid er effektive, så der er fuldt fokus på at udføre opgaven til den givne tid. Når vi har lavet en plan for hvilke behov i har, og hvilke områder der skal gøres rent, vil vi komme med en rimelig pris. Alt efter jeres behov, kan vi lave en fast aftale, hvad enten det er hver dag, en gang om ugen eller en gang om måneden.