HOVEDRENGØRING

Hvis du skal have klaret en hovedrengøring fx i forbindelse med til- og fraflytning af bolig, så kan vi, med vores mange års erfaring, også klare dette nemt. Ved hovedrengøring kommer vi selv med professionelle og effektive rengøringsartikler.

Vi kan klare hovedrengøring hos jer alle ugens dage – også weekend.

Lokalt rengøringsfirma i Lyngby, Virum og Holte siden 1995

Alt service har siden 1995 hjulpet private og virksomheder i Lyngby, Virum og Holte med professionel rengøringshjælp. Vi kan klare alle typer af rengøring – både den daglige rengøring, hovedrengøring samt når I har haft håndværkere.

Priser

Vi giver en fast pris, som er baseret på dine ønsker.

Vores medarbejdere

Vi prioriterer ordentlige løn- og arbejdsforhold for vores medarbejdere og det har gjort, at vi har stabile medarbejdere, der trives og gør et godt stykke arbejde og de ved, hvad en hovedrengøring er.

Alle vores medarbejdere har ren straffeattest og har gennemgået kursus i rengøring og service. Alle medarbejdere taler engelsk og forstår dansk som minimum.

BoligJobordningen

Husk at BoligJobordningen kan give dig fradrag på udgifter i forbindelse med hovedrengøring.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om vores services, så er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på +45 40 78 66 27 eller sende en mail til post@altservice.dk.

Få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

Ring til os på 40 78 66 27 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Jeg vil gerne ringes opJeg vil gerne have besøg