RENGØRING EFTER HÅNDVÆRKERE

Hvis du skal have gjort rent efter håndværkere og gerne hurtigt vil kunne nyde den nye stue, køkken eller hus, uden selv at skulle stå for rengøringen – så kan vi også klare det og har mange års erfaring med det. Ved rengøring efter håndværkere kommer vi selv med professionelle og effektive rengøringsartikler.

Vi kan klare denne type rengøring, når du vil have det – også weekend.

Lokalt rengøringsfirma i Lyngby, Virum og Holte siden 1995

Alt service har siden 1995 hjulpet private og virksomheder i Lyngby, Virum og Holte med professionel rengøringshjælp. Vi kan klare alle typer af rengøring – både den daglige rengøring, hovedrengøring og gøre rent, når du har haft håndværkere.

Priser

Ved rengøring efter håndværkere giver vi en fast pris, som er baseret på dine ønsker.

Vores medarbejdere

Vi prioriterer ordentlige løn- og arbejdsforhold for vores medarbejdere og det har gjort, at vi har stabile medarbejdere, der trives og gør et godt stykke arbejde og de ved, hvordan en grundig rengøring efter, at du har haft håndværkere er.

Alle vores medarbejdere har ren straffeattest og har gennemgået kursus i rengøring og service. Alle medarbejdere taler engelsk og forstår dansk som minimum.

BoligJobordningen

Husk at BoligJobordningen kan give dig fradrag på udgifter i forbindelse med rengøring efter håndværkere.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores services, så er du meget velkommen til at kontakte os på +45 40 78 66 27 eller i kontaktformularen.

Få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

Ring til os på 40 78 66 27 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Jeg vil gerne ringes opJeg vil gerne have besøg