Rengøring Holte - Få hjælp til din rengøring

– Vi tilbyder rengøring når det passer dig 
– Til en skarp, konkurrencedygtig pris
– Kontakt os i dag og få et 100% uforpligtende tilbud 
Afspil video

Få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

Ring til os på 40 78 66 27 eller benyt kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer og kommer ud til jer og giver et uforpligtende tilbud.

Valg
Valg
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rengøring Holte - Vi får dit hjem til at skinne!

Har du en større bolig du ikke kan overskue at rengøre? Eller er det svært at finde tiden til det? Rengøring er desværre uanset hvad, en fast del af det at have en bolig. 

Nullermænd, støv og deres kumpaner kommer hele tiden og er noget man skal holde nede. Rengøring er for de fleste både en tidskrævende, triviel og virkelig kedelig opgave. Det er dog vigtigt for ens både fysiske og mentale trivsel, at ens hjem er et sundt og ordenligt miljø hvor bakterierne bliver holdt nede. 

Har du ikke selv hverken tid eller overskud til at holde skidtet på afstand, men gerne vil bo i et sundt miljø, så er du heldigvis kommet til det rette sted.
 
Vi hjælper med din rengøring Holte, så du kan holde nullermænd og andet godtfolk på afstand, samt få et større overskud i hverdagen. 
 
Det kan være meget grænseoverskridende at lukke en fremmed ind i ens hjem, det ved vi naturligvis godt. Derfor tilbyder vi også et gratis møde med din rengøringshjælper, så du kan se vedkommende an og lære dem at kende. Vi stiller selv kun medarbejdere til rådighed som har vores fulde tillid. Efter I har mødtes kan du vurdere om du har tillid til din rengøringshjælper og ønsker vedkommende kommer og gør rent. 
 

Vi tilbyder både privat- og erhvervsrengøring i Holte, så du får en lokal rengøringshjælper. 

Vi vægter det lokale højt, da vi ønsker dine penge skal gå til selve rengøringshjælpen, og ikke transport af en medarbejder der kommer langvejsfra. 

Derfor tilbyder vi at du kan få hjælp med rengøringen af en af vores erfarne medarbejdere nær dig – for dit helbreds skyld. 

Rengøring når du har tid

Kunne det ikke være rart med et helt rent hjem hver fredag? Eller at du kunne tage på arbejde, og komme hjem til et rent hjem? Begge dele er muligt hos os. Vi tilbyder fleksibel privat rengøring Holte samt erhvervsrengøring. Vi lægger vores medarbejderes arbejdsplaner i samarbejde med dig så du kan få hjælp når det passer dig bedst. Vi laver i vores plan også felter hvor dine ønsker og prioriteter bliver noteret. Så vi kan lave den bedst mulige rengøring tilpasset dine ønsker. 
 
Vi giver dig derfor rengøring af høj kvalitet, udført af vores højtbetroede og erfarne medarbejdere, når det passer dig, til en skarp pris.
Grundet vi tilbyder lokale rengøringsfolk kan vi give dig en skarp pris andre virksomheder kan have svært ved at matche – uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Kontakt os og få lokal hjælp

Så hvis en fleksibel, grundig, rengøring til en skarp pris lyder som noget for dig, ja så glæder vi os til at høre fra dig. 
Vi både vejleder og rådgiver gerne om dit behov. Også hvis du bare godt kunne tænke dig en faglig objektiv holdning, på hvor lang tid det bør tage at rengøre din bolig, 
 
Vi kan kontaktes ved udfylde nedenstående kontaktformular, eller ved at skrive til os på vores mail som er post@altservice.dk
Du kan også ringe til os på tlf. nr. 40 78 66 27. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Vi tilbyder rengøring Holte – så du kan holde fri når du har fri. 
 

Søllerød Lærerforening

”Vi har fået gjort rent af alt service siden 1997. Rengøringen er blevet udført omhygge­ligt og af en fast medarbejder.”

Birthe og Mogen Rud

”Vi har fået gjort rent af alt service siden 1997. Rengøringen er blevet udført omhygge­ligt og af en fast medarbejder.”

Vuggestuen Garantien

”Vi har benyttet alt service i mange år. Vi har været super tilfredse med kvaliteten og altid god og positiv dialog.”

Vibeke Barkentin

”Flere i Åbrinken, Virum er glade for Alt Service. Det vil vi også gerne prøve – rengøring af 136 m2 rækkehus hver anden uge”

Marianne

“Vi er så glade for Vivian, hun er vældig sød og en meget behagelig person, og passer perfekt ind her.”
Previous slide
Next slide

Skræddersyede rengøringsløsninger i Holte tilpasses dine behov

Når det kommer til rengøring, er pålidelighed og effektivitet nøgleordene. Hos rengøringsfirmaet ALT Service forstår vi vigtigheden af at overholde aftaler og levere en høj kvalitet af service til vores kunder. Uanset om du er en privatperson eller en virksomhed, kan vi skræddersy en løsning til dine behov.
 
Med mange års erfaring inden for rengøring kan vores dedikerede team tilbyde dig ekstra tid i din hverdag. Vi ved, hvor travlt livet kan være, og hvor let det er at bekymre sig om rengøringen. Derfor tilbyder vi en pålidelig og professionel service, der kan frigøre din tid og give dig ro i sindet.
En af vores unikke salgspunkter er vores faste timetakst på kun 320 kr. inkl. moms.
 
Hos ALT Service er der ingen binding, så du kan til enhver tid tilpasse eller opsige vores service. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at vælge os som dit foretrukne rengøringsfirma.
 
Kontakt os allerede i dag og gør hverdagen lidt nemmere.
Hånd der gør rent

Professionel rengøring, håndtering og samarbejde

ALT Service garanterer et professionelt samarbejde samt udførelse af arbejde ved at sikre korrekt håndtering af rengøringsmidler for at undgå skader på inventar. Vores erfarne rengøringspersonale er trænet i at bruge de rigtige rengøringsprodukter og teknikker til at sikre effektiv rengøring uden at forårsage skader.
 
Vi er opmærksomme på, at forskellige overflader kræver forskellige rengøringsmetoder og produkter. Derfor sørger vi altid for at vælge de mest egnede rengøringsmidler til at rengøre og beskytte dit inventar. Vi tager også hensyn til eventuelle specifikke instruktioner eller præferencer, du måtte have angående rengøringen af dit hjem eller virksomhed. Skulle du f.eks. have et trægulv der kræver specifik overflade rengøringsmiddel, klare vi også det.
Vores mål er at levere en professionel og pålidelig service, der opfylder dine behov og forventninger. Vi er dedikerede til at sikre, at vores rengøringspersonale er veluddannede og har den nødvendige viden og erfaring til at udføre deres arbejde på en sikker og effektiv måde.
 
Du kan være tryg ved at overlade rengøringen til os, da vi prioriterer korrekt håndtering af rengøringsmidler. Vi er stolte af vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer, og vi vil altid stræbe efter at levere en professionel og pålidelig rengøringsservice til dig.

Regelmæssig rengøringsservice i Holte

Vi tilbyder regelmæssig rengøringsservice i Holte, der kan tilpasses dit skema og livsstil. Vi skræddersyr aftaler, der passer til dine behov og sørger for at levere pålidelig og professionel rengøring, når det passer dig bedst.