Rengøring Lyngby - Alt Service

Grundig og professionel rengøring Lyngby

Afspil video

Få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

Ring til os på 40 78 66 27 eller benyt kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer og kommer ud til jer og giver et uforpligtende tilbud.

Valg
Valg

Grundig og professionel rengøring Lyngby

Nullermænd, skidt og snavs…. det er det evige problem der altid vender tilbage. 

Det er aldrig noget der forsvinder permanent, men kun noget der kan holdes nede. Samtidigt er det noget de færreste glæder sig til, men noget de fleste anser som en sur pligt at gøre. 

Hvilket er helt forståeligt. For den tid du bruger på rengøring kunne i stedet bruges på familien, træning eller måske bare lidt velfortjent afslapning.

Vi vil gerne hjælpe dig med at fjerne den sure pligt, så du får mere fritid og færre pligter at nå. Hos Altservice lever vi kvalitets rengøring i Lyngby og omegn. Vi sikrer dig at snavset holdes på afstand og at du kommer hjem til et flot og rent hjem.

Vi er selv placeret i det område vi vil gerne medvirke til at gøre Lyngby til et sted der er lidt bedre at bo. Vores rengøringsfirma er bygget på en filosofi om at alle har ret til en god og grundig privat rengøring Lyngby.

Vi vil gerne støtte op om lokalsamfundet og vi prioriterer derfor vores kunder der ønsker rengøring Lyngby, Vi har siden 1995 gjort rent privat og vi kan helt sikkert også give dig den rengøring Lyngby, dit hjem fortjener.

Hvis du synes det lyder interessant kan du kontakte os gennem kontaktformularen her på siden. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din erhvervs- eller privat rengøring Lyngby.

Effektiv og kvalitetsbevidst rengøring Lyngby

Når man skal gøre rent, så er det vigtigt at bruge de rigtige produkter så man får det bedst mulige resultat. 

Heldigvis er vi et professionelt rengøringsfirma med mere end 25 års erfaring med rengøring Lyngby.

De mange års erfaring gør at vi i årtier har oparbejdet den nødvendige erfaring og kompetencer til at vi i dag kan give dig præcis den privat rengøring som du har brug for – og fortjener.

Vi lægger stor vægt på at have et personale der opdateret på nye teknikker og rengøringsprodukter. Derfor kommer de også løbende på uddannelseskurser og kommer løbende på kompetence kurser. Ved at vælge os får du derfor en moderne, erfaren og effektiv rengøring Lyngby.

Vi ved at tryghed er vigtigt når man skal få en rengøringshjælp til at komme og gøre rent. Vi holder derfor altid en indledende samtale med dig og den af vores dygtige medarbejdere der skal stå for din rengøring. 

Dette er noget vi gør for at du kan møde din rengøringshjælp og vurdere om det er en person du har tiltro til og kan lukke inde i dit hjem. Det vigtigste for os er at du er tryg, ved din rengøringshjælper så du får en 100% positiv oplevelse.

Vi står selvfølgelig selv 100% ind for alle i vores medarbejderstab. Vi holder dog stadig disse møder, da vores hjem er vores base og der derfor ikke skal lukkes nogen derind som du personligt ikke føler dig tryg ved.

Kontakt Os

Så hvis du ønsker lokal, erfaren og dygtig rengøringshjælp der kommer og gør rent når det passer dig? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Vi sidder altid klar til at give et uforpligtende tilbud om din rengøring Lyngby og omegn. 

Vi kan både kontaktes gennem vores kontaktformular eller på vores mail POST@ALTSERVICE.DK

Du kan også ringe til os angående din rengøring Virum hvor vi sidder klar til også at vejlede og rådgive dig. Vores tlf. nr. er 40 78 66 27.

Vi glæder os til at høre hvordan vi kan hjælpe dig med din rengøring Lyngby.

Altservice – Din garanti for god rengøring.

Søllerød Lærerforening

”Vi har fået gjort rent af alt service siden 1997. Rengøringen er blevet udført omhygge­ligt og af en fast medarbejder.”

Birthe og Mogen Rud

”Vi har fået gjort rent af alt service siden 1997. Rengøringen er blevet udført omhygge­ligt og af en fast medarbejder.”

Vuggestuen Garantien

”Vi har benyttet alt service i mange år. Vi har været super tilfredse med kvaliteten og altid god og positiv dialog.”

Vibeke Barkentin

”Flere i Åbrinken, Virum er glade for Alt Service. Det vil vi også gerne prøve – rengøring af 136 m2 rækkehus hver anden uge”

Marianne

“Vi er så glade for Vivian, hun er vældig sød og en meget behagelig person, og passer perfekt ind her.”
Previous slide
Next slide