Rengøring virum - alt service

Professionel rengøring i Virum og omegn

Afspil video

Få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave?

Ring til os på 40 78 66 27 eller benyt kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer og kommer ud til jer og giver et uforpligtende tilbud.

Valg
Valg

Professionel rengøring i Virum og omegn

Synes du også rengøring kan være lidt uoverskueligt? Det er ikke altid lige nemt at finde tid til, og det er noget de færreste glæder sig til.

Den tid du bruger på rengøring er også oftest tid man kunne have brugt på at slappe af, hygge med familien eller lignende. Rengøring er derfor mere et irritationsmoment end noget andet.
Hos Altservice vil vi gerne fjerne det irritationsmoment så du kan få mere fritid og slappe af. 

Vores medarbejdere har en stor passion for at hjælpe familier med at holde hjemmet rent, og gøre hverdagen mere overskuelig. Vi tilbyder derfor grundig og professionel Rengøring i Virum og omegn.

Vi er selv placeret i det område og ønsker at gøre Virum et lidt bedre sted at bo. Vi mener alle har ret til god rengøring og at man skal hjælpe sit lokalsamfund. 

Vores rengøringsfirma har siden 1995 glædet hjemmene med privat rengøring Virum. Vi lægger stor vægt på kvalitet og altid at give det bedst mulige resultat, så du trygt kan overlade din rengøring i Virum til os.

Hvis du synes det lyder interessant kan du kontakte os gennem kontaktformularen her på siden. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din erhvervs- eller privat rengøring Virum.

Få erfaren og lokal hjælp til din rengøring Virum

Når der skal gøres rent er det vigtigt at man bruger de rigtige produkter, og har forstand på hvordan de virker, så snavset holdes på afstand.

Vi er et professionelt rengøringsfirma der igennem mere end 25 år har arbejdet med professionel rengøring Virum.
Vi har gennem årtier oparbejdet erfaring og kompetencer til at vi i dag kan give dig lige præcis den privat rengøring som du har brug for – og fortjener.

Vores personale har været på uddannelseskurser og kommer løbende på kompetence kurser, så vi holder os opdateret på nye teknikker og rengøringsprodukter. Du får derfor en moderne, erfaren og professionel rengøring til dit hjem.

Ved at vælge os som rengøringsfirma, får du en indledende samtale med den af vores medarbejder der skal stå for din rengøring. Dette gør vi for at du skal møde din rengøringshjælp og vurdere om det er en du har tiltro til og ønsker at lukke ind i dit hjem.
Vi står 100% inde for alle vores medarbejdere, men vi ved også at ens hjem er vigtigt for en og du skal derfor ikke lukke nogen derind som du ikke føler dig tryg ved.

Kontakt Os

Så hvis du ønsker lokal, erfaren og dygtig rengøringshjælp der kommer og gør rent når det passer dig? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Vi sidder altid klar til at give et uforpligtende tilbud om din rengøring i Virum og omegn. Vi kan både kontaktes gennem vores kontaktformular eller på vores mail POST@ALTSERVICE.DK

Du kan også ringe til os angående din rengøring Virum hvor vi sidder klar til også at vejlede og rådgive dig. Vores tlf. nr. er 40 78 66 27.

Vi glæder os til at høre hvordan vi kan hjælpe dig med din rengøring Virum.

Altservice – Din garanti for god rengøring.

Søllerød Lærerforening

”Vi har fået gjort rent af alt service siden 1997. Rengøringen er blevet udført omhygge­ligt og af en fast medarbejder.”

Birthe og Mogen Rud

”Vi har fået gjort rent af alt service siden 1997. Rengøringen er blevet udført omhygge­ligt og af en fast medarbejder.”

Vuggestuen Garantien

”Vi har benyttet alt service i mange år. Vi har været super tilfredse med kvaliteten og altid god og positiv dialog.”

Vibeke Barkentin

”Flere i Åbrinken, Virum er glade for Alt Service. Det vil vi også gerne prøve – rengøring af 136 m2 rækkehus hver anden uge”

Marianne

“Vi er så glade for Vivian, hun er vældig sød og en meget behagelig person, og passer perfekt ind her.”
Tidligere
Næste